Gheorghe Ioniță a demisionat de la CNCAN

929 0

Nu e can-can, Gheorghe Ioniță a demisionat de la CNCAN, Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare , unde ocupa funcția de președinte de la începutul lui 2020. Acesta a fost și subsecretar de stat, pe perioada activării sale în comisia respectivă.

Mai nou, funcția a revenit unui membru USR – PLUS,  Marian Ciurea-Ercău, însă Ioniță și-a prezentat singur demisia dinainte.

Nu ar fi nicio nenorocire, însă, partea mai puțin agreată de Ioniță este că PNL a pierdut această poziție în fața unui partener de coaliție care a obținut mult mai puține voturi în parlament și că cei din partid poate că lasă cam ușor de la ei aceste lucruri, fiind vorba de una din acele negocieri politice specifice.

Însă există și o parte mai plăcută a lucrurilor, Gheorghe Ioniță are mai mult timp să se ocupe de activitatea sa specifică din cadrul Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice Vâlcea, unde desfășoară activități de cercetare. Liberalul a ocupat poziția 2 pe lista pentru Senat, din partea PNL Vâlcea, însă doar Claudia Mihaela Banu a reușit să acceadă în parlament, fiind pe locul 1.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *