Florin Cîțu: Nu vom avea noi restricții!

568 0

Contrar afirmațiilor făcute de covidosceptici și de cei ce contestă noua coaliția aflată la guvernare, premierul Florin Cîțu a declarat, joi, referitor la estimările Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) privind evoluția pandemiei în România, că realitatea a fost întotdeauna mai bună decât scenariile și că tulpina britanică este sub control în România. El a adăugat că nu vor fi impuse noi restricții.

„Ar fi bine să ne uităm la ce înseamnă realitatea versus scenarii. Realitatea a fost mereu mai bună decât scenariile. Măsurile pe care le avem arată că au dat rezultate.

România este pe locul 3 în Europa la număr de persoane vaccinate cu două doze și pe locul 7 în lume. Este clar că am luat măsurile care trebuie, o spun datele. Mergem pe ce am făcut până acum. Cele mai pesimiste estimări nu se vor materializa”, a spus premierul.

Articole asemănătoare

Păstorel Teodoreanu

Postat de - 17 martie, 2021 0
FacebookTwitter (Alexandru Osvald Teodoreanu)  “Gazetei literare Gazeta-i urmărită-n ţară Cu interes de mici şi mari, Fiindcă este literară, Şi literaţii… gazetari!”…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *