”Tigroaicele” atacă Vâlcea cu orgoliul rănit după remiza din campionat!

498 0

Înainte de returul din optimile Ligii Campionilor, CSM București a avut parte de un duș rece în Liga Națională: a făcut egal cu echipa de pe ultimul loc!

De la extaz, la agonie! Așa au trăit handbalistele lui Adi Vasile în ultimele zile. După ce sâmbăta trecută au învins la nouă goluri pe SCM Rm. Vâlcea, în turul optimilor Ligii Campionilor, marți, ”tigroaicele” au făcut doar egal în campionat cu could așa ”U” Cluj.

”Suntem răniți, avem un gust amar, nu este un meci care să ne fi făcut cinste, dar sunt experiențe pentru care trebuie să fii pregătit și să înveți. E greu să ții concentrarea la același nivel cu 3 meciuri într-o săptămână. Este un lucru pentru care eu, în primul rând, trebuie să fiu mult mai pregătit, eu sunt primul care trebuie să înțeleg mai bine situația și să le capacitez pe fete mai bine” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

Suntem dezamăgite de noi, știm că am fi putut să jucăm mult mai bine și să reacționăm mai bine…nu avem ce face acum, trebuie doar să acceptăm realitatea și să ne ridicăm nivelul de joc. Nu ne-am gândit la meciul cu Vâlcea, a fost un duș rece și am realizat că trebuie să jucăm mai bine pentru a obține victorii” – Carmen Martin, handbalistă CSM București.

Cu orgoliul rănit, jucătoarele echipei din Capitală își așteaptă rivalele la București, sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă.

”Nu cred în confort, deși poate inclusiv eu am fost într-o stare de confort la meciul anterior și nu este bine….Există o formă de relaxare undeva în creier când știi că ai obținut o victorie mare, de aceea jocul cu Vâlcea de acasă va fi mult, mult mai greu. Mizez mereu pe orgoliul fetelor, egoul nostru a fost zgândărit, noi ne-am pus în această situație și trebuie să ne revansăm” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

”Este unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, toate îl așteptăm cu nerăbdare. Am înțeles, mai ales după meciul din Liga Națională, că trebuie să fim mult mai prezente, concentrate și să nu ne gândim că avem avantaj. Meciul pleacă de la zero-zero și trebuie să ne luptăm din primul minut până în ultimul” – Carmen Martin, handbalistă CSM București.

În partida tur a optimilor Ligii Campionilor, CSM București s-a impus la Vâlcea cu 33-24. Câștigătoarea dublei manșe va juca pentru un loc în Final Four-ul competiției cu învingătoarea dublei dintre Krim și ȚSKA Moscova. La Ljubljana, gazdele au învins, scor 25-20.

FOTO: CSM București/Sabin Malisevschi.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *