În ultimele 48 de ore, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat  155 de misiuni

458 0

BULETIN INFORMATIV

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 26 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 10 traumatisme și 16 diverse afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, 23 pacienţi au fost monitorizați și transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În data de 20.03.2021, la ora 19.27, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în localitatea Berbești.

Până la stingerea incendiului, au ars materialele combustibile de la un autoturism și s-au degradate 2 ml de gard din lemn.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 128 situații de protecție a comunități: 124 misiuni de informare preventivă și verificare; o misiune de transport a unei echipe mobile pentru vaccinare, o misiune de asigurare măsuri de prim ajutor, o misiune de transport persoane confirmate și o misiune decontaminare.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Mircea Eliade

Postat de - 13 martie, 2021 0
FacebookTwitter“Jocul singur păstrează instinctul realităţii, trăieşte şi se mişcă în realitate. Toate celelalte dogme, morale sau imorale, sunt ţesute în…

Nicolae Paulescu

Postat de - 19 iulie, 2021 0
FacebookTwitterNicolae Paulescu (8 noiembrie 1869, Bucureşti – 19 iulie 1931, Bucureşti) a făcut o descoperire epocală – insulina, care a…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *