Proiect comun inedit; ”Ars Poetica la teatru – (Oh, My God, Poetry!)”

641 0

Până pe 23 aprilie, Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea prezintă proiectul inedit „Ars Poetica la Teatru (Oh, My God, Poetry!)”, în spațiul online (pe pagina oficială de facebook a Teatrului „Ariel” https://www.facebook.com/teatrul.ariel/ și site-ul http://www.arieltheatre.ro ), ce a luat naștere din iubire pentru poezie.

În cadrul acestui proiect, actorii teatrului interpretează  o serie de poezii ale tinerilor vâlceni, membri ai Cercului de lectură “O carte, vă rog!”, coordonat de șefa de catedră de Limba și literatura română a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, prof. Geanina Oprea, cât și membri ai Societății Culturale „Anton Pann” – președinte, Mihaela Rădulescu.

Astfel, în perioada 2-23 aprilie 2021, iubitorii genului vor avea parte de 5 minute de poezie, în fiecare marți și vineri, începând cu ora 18:00.

Acest proiect a fost inițiat de Anca Olteanu, fiind coordonat de Anca Olteanu și Julliet Attoh, concept și editare video Vlad Popescu, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanu”, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” și Societatea Culturală „Anton Pann”.

K.R.

Articole asemănătoare

Ziua Îndeplinirii Visurilor

Postat de - 13 ianuarie, 2022 0
FacebookTwitter 13 ianuarie este Ziua Îndeplinirii Visurilor. Dacă ați întârziat să vă îndepliniți visele, aceasta este șansa dumneavoastră de a face…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *