Ai ocazia să-ți sterilizezi câinele gratuit. Nu rata!

1562 0

Olănești

Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul Primăriei Băile Olănești  desfășoară, începând de azi și până pe 23 aprilie, de Sf. Gheorghe, o campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din localitate.

Sterilizarea în masă reprezintă o abordare responsabilă, umană și sustenabilă a problemei înmulțirii necontrolate și a suprapopulației câinilor și pisicilor de rasă comună. Conform Legii nr. 258/26.09.2013, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie. Nerespectarea prevederilor legale se amendează cu sume cuprinse între 5.000 și 10.000 lei.

„Eliminarea posibilității reproducerii este singura modalitate prin care putem ține sub control populația de câini și pisici, cu multiple beneficii atât pentru animal, cât și pentru comunitate. Îi rugăm pe cetățeni să acționeze responsabil și să beneficieze de această campanie gratuită”, a declarat Anca Tomescu, președinte Animal Society.

Cei interesați se pot programa printr-un apel la numărul de telefon 0754.800.630, începând cu data de 12 aprilie. De la această dată, echipa Animal Society se va afla în orașul Băile Olănești și va efectua operații la adresa din strada Tudor Vladimirescu, nr. 56.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *