Asociația I.M.P.A.S. – întâlnire în sprijinul celor aflați în impas

629 0

Asociația I.M.P.A.S. ( Implicare Motivație Pasiune Ajutor Solidaritate) Vâlcea, înființată cu două luni în urmă, a avut sâmbătă, 10 aprilie, o întâlnire de lucru și, totodată, una de suflet.

Sufletul acesteia este Argentin Pandele, la rândul său, copil instituționalizat, care, ulterior, și-a dedicat activitatea și viața celor aflați în situații similare, celor aflați  în impas.  Acesta ne-a povestit în câteva cuvinte despre ce implică I.M.P.A.S. și ce s-a întâmplat sâmbătă, la sediul din Casa Tineretului.

“Cu respectarea întocmai a măsurilor sanitare impuse de pandemie, am efectuat o scurtă ședință de informare, conștientizare, socializare și de stabilire a direcțiilor, cât și proiectelor asociației noastre. Ne-am adunat spre a face bine semenilor noștri. O frumoasă apariție în cadrul ședinței a constituit-o prezența unui ONG din București, intitulat sugestiv „Passion”, format tot din foști ocrotiți ai sistemului de protecție a copilului, conduși de Darius Costi . Schimbul de idei, precum și noutățile aduse de ei într-un astfel de domeniu, au fost de bun augur. Le mulțumim pentru împărtășirea gândurilor lor frumoase și și pentru alocutiunile susținute, căci ne-au povestit lucruri deosebit de utile și interesante din experiența proprie: ce anume și cum trebuie făcut pentru a fi în slujba semenilor noștri.

S-au stabilit criteriile și direcțiile, pe care asociația noastră, cât și alți parteneri, le vom urma în perioada următoare. În final, mulțumim frumos mass-media locală, cât și, iată, unei televiziuni din București, BBA Vision TV, condusă de vloggerul Leo. Vă așteptăm pe toți să ne sprijiniți cu orice, să deveniți voi înșivă voluntari I.M.P.A.S. Fii I.M.P.A.S. vino alături de noi. I.M.P.A.S.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *