Accident rutier cu doi morți, la Călimănești

211 0

Groaznic! Încă o data, valea Oltului s-a dovedit fatală pentru participanții la traffic. Chiar astăzi, doi clujeni, soț și soție și-au pierdut viața  în urma unui accident produs pe DN7, la Călimăneşti. Autoturismul în care se aflau s-a izbit de un ditamai TIR-ul condus de un șofer din Bulgaria.

Traficul rutier a fost blocat timp de câteva zeci de minute, în prezent circulaţia fiind reluată, alternativ.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, un autoturism înmatriculat în Cluj, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa din sensul opus.

În autoturism se aflau un bărbat de 53 de ani (şoferul maşinii) şi o femeie în vârstă de 58 de ani (pasageră), care au rămas blocaţi în maşină în urma impactului.

Cele două persoane din autoturism nu prezentau semne vitale la sosirea echipajelor de intervenţie.

„După descarcerarea celor două victime, cadrele medicale de pe ambulanţa SAJ au declarat decesul acestora. Şoferul autocamionului a fost evaluat şi a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Autocamionul era condus de un cetăţean bulgar, care a fost testat cu etilotestul, rezultatul indicând că nu consumase alcool.

C.R

Articole asemănătoare

Comunicat DGASPC Vâlcea

Postat de - 26 iulie, 2020 0
FacebookTwitterCOMUNICAT DE PRESA In aceste zile in centrele DGASPC  se duce o lupta acerba pentru protejarea vietii beneficiarilor nostri, beneficiari…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *