Raluca Turcan la Râmnic: PNRR va merge înainte fără probleme

488 0

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat, vineri, în conferinţa de presă susţinută la Râmnicu Vâlcea, că îndeamnă pe toată lumea să nu fie îngrijorată cu privire la evoluţia Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

„Eu v-aş sfătui şi îndemn pe toţi să nu fie îngrijoraţi cu privire la evoluţia Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, întrucât acesta este un demers nou pentru toate statele membre ale UE şi, în acelaşi timp, el presupune un proces intens de negociere. Deci, faptul că suntem în etapa de negocieri nu înseamnă impas. Eu sunt convinsă că vom respecta calendarul obligatoriu pentru toate statele membre”, a afirmat Turcan.

Raluca Turcan a fost prezentă, vineri, în judeţul Vâlcea, a mers la centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi la Casa de Pensii din judeţ.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că termenul stabilit pentru finalizarea PNRR este orientativ, nu ultimativ, iar România va lucra la acest proiect până ce va fi „foarte bun”.

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *