A parcat ca o… şoferiţă cu permisul luat în Argeş!

453 0

Timp de vreo 20 de minute, astăzi, traficul din zona Spitalului Vechi, pe G-ral Magheru, a fost îngreunat pentru că, o şoferiţă pricepută, care a făcut total abstracţie că există şi alte autovehicule în Râmnic înafară de al ei, a parcat de parcă ar fi luat permisul în Argeş.

Autoturismul era în faţa unei instituţii, pe carosabil, oblic, mult înafara spaţiului suficient şi legal necesar  pentru a nu stânjeni circulaţia. Femeia a dispărut să-şi facă treaba prin zonă şi a reuşit să enerveze zeci de alţi şoferi.  Cel puţin 5 autobuze mari, cu călători, aproape că s-au urcat pe trotuar pentru a trece de maşina stimabilei şi a-şi vedea de traseu.  Desigur, cum era şi de aşteptat, nu au lipsit claxoanele şi remarcile de bine la adresa celei care nu a dat dovadă de prea mult bun simţ, nici de o bună conduită în trafic.

Asemenea comportamente în traffic s-au mai întâlnit la şoferii de duminică şi la mămicile care parchează total necorespunzător lângă unităţile de învăşământ sau la sălile de sport pe unde îşi duc odraslele. Culmea, în timp ce sunt claxonate, se rujează sfidător, ori fac semne obscene celorlalţi participanţi la trafic.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *