Premierul Cîțu anunță că de la 1 iunie e liber la nunți și botezuri, dar restricțiile nu se ridică în totalitate

493 0

Premierul Florin Cîţu a declarat astăzi că se va găsi o soluţie pentru ca de la 1 iunie să reînceapă organizarea de evenimente de tipul nunţilor şi botezurilor, în condiţiile în care, la nivel naţional, circa 250.000 de astfel de evenimente au fost amânate din cauza pandemiei.

„Vom vedea cum vor arăta în final acest măsuri şi care vor fi ele. Este clar că de la 1 iunie vor exista mai multe măsuri care vor da înapoi unele măsuri luate anul trecut. Deja unele dintre măsuri deja le-am anunţat. Bineînţeles că ştiu problema cu evenimente private şi cu siguranţă vom găsi o soluţie să înceapă de la 1 iunie şi aceste evenimentele private. Suntem flexibili la soluţii”, a spus acesta.

Cîțu a atras atenția asupra faptului că, de la 1 iunie nu vor fi anulate toate restricţiile, o altă etapă de relaxare fiind prevăzută la 1 august.

Toţi miniştrii şi secretarii de stat vor fi prezenţi, săptămâna viitoare, în centrele de vaccinare din ţară, pentru a susţine campania de vaccinare.

C.R

Articole asemănătoare

Calistrat Hogaș

Postat de - 19 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterCalistrat Hogaș: „Să mă îngropați cât se poate de simplu şi numai cu un singur preot” Pe la mijlocul lui…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *