Televiziunea Vâlcea Unu a împlinit 28 de ani de la înființare

440 0

Televiziunea Vâlcea 1 tocmai a împlinit 28 ani de la momentul când a obținut licența la CNA. Astăzi, se numește Antena 3 Vâlcea și este companie de media/știri.

În urmă cu aproape 30 de ani, la initiativa lui Emilian Frâncu, cel ce semnează și textul, s-a născut o instituție care a dăruit GRATUIT vâlcenilor multe clipe frumoase. Peste 1300 tineri vâlceni s-au format aici ca jurnaliști.  Iată și mesajul părintelui TV Vâlcea Unu, la ceas aniversar:

“Împreună cu Tv Etalon, am contribuit la creșterea nivelului de trai și cultură al vâlcenilor.  Un gând de recunoștință pentru cei care, printre primii în țară, cu mâinile goale, au construit studiourile de radio și tv, cu aparatură de amator, dar cu mult suflet. Vâlcenii au văzut o minune, dar li s-a părut fireasc. Dăruirea voastră a fost mai presus de orice. Știu că acum vă este foarte greu, dar sunt sigur că talentul, unitatea și ambiția profesională de care sunteți mândri vă vor mai oferi satisfacții în viitor. Chiar dacă nu mai sunt cu voi, eu vă iubesc și vă respect. Voi, cei peste 1300 de profesioniști, formați o particică dragă sufletului meu.

LA MULTI ANI FERICIȚI ! La multi ani,  Vâlcea 1! Emilian Valentin Frâncu.”

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *