Președintele Iohannis, ședință la Cotroceni pentru relaxarea măsurilor anti-Covid

664 0

Președintele Klaus Iohannis are joi, de la ora 16:00, o ședință de lucru, la Palatul Cotroceni, la care participă premierul și mai mulți miniștri din Cabinet. De asemenea, la ședința va participa și șeful DSU, precum și dr. Adriana Pistol, de la INSP. În cadrul ședinței vor fi analizate propunerile de relaxare a măsurilor anti-pandemice.

„Ședință de lucru cu Prim-ministrul României și membri ai Guvernului. La ședință vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și Directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.”, transmite Administrația Prezidențială.

 

Vaccinați-vă și în zona voastră veți scăpa de mască. Nunți și botezuri cu persoane vaccinate și testate

Premierul Florin Cîțu a anunțat că sunt mai multe propuneri ce vor fi discutate. Majoritatea includ organizarea de evenimente private și publice cu participarea persoanelor vaccinate.

  • În zonele unde rata de vaccinare este bună, s-ar putea renunța la masca de protecție
  • În birourile în care toți angajații sunt vaccinați se va putea renunța la mască – propunere
  • La mare, pe plajă, și la munte, în zonele mai puțin aglomerate, să nu mai fie obligatorie masca de protecție.

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *