Concert Soul Serenade – Traditional Blues & Jazz, la Aby Stage Bar 

518 0

În premieră în ABY STAGE BAR,  tânăra trupă de blues Soul Serenade va concerta, sâmbătă, 22 mai 2021, de la ora 19:30, spre deliciul iubitorilor genului.

Soul Serenade este una dintre cele mai apreciate trupe de blues de la noi. Trei tineri îndrăgostiţi de blues, soul, de muzică tradiţională: Adelina Chivu e solista vocală, Andrei Rotariu este chitarist, cântă la mai multe muzicuţe, foloseşte tamburina şi se descurcă foarte bine cu vocea şi Codruţ Andrei – cântă la mandolină, dar şi vocal, vor arăta că nu există o vârstă anume pentru blues acustic şi soul. În martie anul trecut, ei au reprezentat România la Festivalul European de Blues, unde ţara noastră a participat pentru prima oară. Cea mai tânără formaţie din concurs, Soul Serenade, a cântat şi a încântat publicul reuşind să obţină locul al doilea. Apoi au fost invitaţi în Franţa la un festival de blues de amploare, unde au ajuns să cânte în deschiderea unor banduri câştigătoare de premiu Grammy.

Va trebui să vă grăbiți cu rezervarea locurilor, deoarece sunt doar 70 de locuri disponibile.

K.R.

Articole asemănătoare

Târgul Produselor Turcești

Postat de - 26 septembrie, 2020 0
FacebookTwitterDesfasurat în perioada 25-27 Septembrie 2020, Târgul Produselor Turcești,desfășurat în PARCAREA SHOPPING CITY, se promite a fi un eveniment inedit.…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *