DEEP FOREST Fest revine! Vara asta, muzica electronică recucerește Râmnicul

1533 0

Uf! În sfârșit, iubitorii muzicii electronice de club (dance electronic) au un motiv de mare bucurie, anul acesta, veștile sunt îmbucurătoare; DEEP FOREST Fest revine în plină vară, cu o nouă ediție. The show must go on! Până atunci, pentru a vă pune în temă, pe cei ce dați cu ignore și a înțelege ce înseamnă acest gen muzical, puteți da o simplă căutare pe net Radio DEEA sau puteți scotoci pe rețeaua de cablu TV noul program mai mult decât binevenit, MOOZ Dance, care este ALTCEVA.
Există voci care afirmă că această muzică este una simplistă, realizată cu aport uman minim și bazată mai mult pe tehnică,  însă, desigur, aceștia sunt pătimași ai altor genuri, tind să judece subiectiv, în funcție de acordurile auzite tangențial dinspre mașini sau cluburi, ori pur și simplu, nu rezonează, ceea ce, în definitiv, nu este obligatoriu. Oamenii sunt diferiți și au nevoi diferite. A crea muzica electronică bună presupune, înainte de toate, a trece prin multă muzică și a stăpâni foarte bine anumite tehnici, desigur, sunt și cei care doar se joacă la butoane și platane, creînd ceva steril, dar marii DJ-i se bucură de recunoaștere fantastică și muzica lor răsună în mediile cele mai selecte. Mulți DJ-i au început prin a studia muzica clasică și, în definitiv, uneori nu contează neapărat că ai în față o formație cu instrumente, ci, produsul finit, adică ce se aude, un sound grozav, viu, teribil de antrenant, dătător de bună dispoziție, cu o voce deosebită ce susține structura, ce îți răsfață simțurile și răspunde cel mai bine feelingului tău. Jean Michel Jarre și Vanghelis sau Hans Zimmer nu au fost judecați pentru că au făcut artă numai din butoane sau claviatură.

Electronica oferă varietăți infinite de exprimare. Muzica de profil este adeseori utilizată la saloane auto, aero sau mari festivaluri de modă, ori, drept coloană sonoră la producții hollywoodiene de top.

Deci, cei ce sunt sătui până în gât de muzica infinit -repetitivă de radio și de toate produsele de serie și, evident, nu suportă manelele, au la dispoziție trei seri pentru a se lăsa pătrunși de vibe-urile electrizante și a se bucura de fantasticele jocuri de lumini specifice oricărui festival de gen. Iată, Râmnicul se alătură din nou marilor evenimente de profil din țară, bucurându-I pe cei ce nu își pot permite să meargă la Untold, Neversea sau Electric Castle, ori, adăugând încă un asemenea eveniment în agendă.

 

Iată anunțul organizatorilor: Ne vedem anul acesta la Deep Forest Fest pe platoul Fețeni în perioada 30,31 iulie – 1 august. Achizitionează-și din timp biletul, deoarece numărul de participanți este limitat‼

https://m.iabilet.ro/bilete-deep-forest-fest-49889/

Ce a adus ediția din 2019?

Artiști internaționali sau români, precum Stefan Biniak, Oxia, Reboot, Sllash and Doppe, Rosario Internullo, Andre Rizo, Adrian Eftimie, Manuel Riva. Ce aduce ediția din 2021, încă nu știm, dar, sigur va fi minunat!.

Muzica electronică de dans , cunoscută și sub numele de EDM , este un termen-umbrelă pentru o panoplie de stiluri muzicale care a apărut la mijlocul anilor 1980. În loc să desemneze un singur gen , muzica electronică de dans (EDM) cuprinde stiluri variind de la muzică ambientală fără bătăi până la hardcore de 200 de bătăi pe minut, cumuzica house, techno, tambur și bas, dubstep și transă printre cele mai notabile exemple.
Iată și o listă mai amplă a genurilor: ambient –  lejeră, plăcută, optimă pentru casă; dark ambient, disco, acid jazz, drum and bass, dubstep, electronic, cu subgenuri, electronic rock, Eurodance, hardcore, hard dance, house music, electrohouse, minimal, industrial, Intellligent dance music, jungle, post disco, trance, cu o sumedenie de subgenuri, de asemenea.

Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

Alexandru Șipa vă invită

Postat de - 25 februarie, 2020 0
FacebookTwitterRareș Totu’s Midnight Sun featuring Dean Bowman Cosmin Fărcaș Vlady Sateanu Hanes Radu 28 Februarie, ora 20:30 Rareș Totu’s Midnight Sun Midnight Sun s-a înființat în…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *