Între Olănești și Râmnic ar trebui să aibă loc parada Honda Goldwing, cu zeci de motocicliști. Printre ei sunt și vâlceni

482 0

Poate dacă ploaia s-ar opri…

Potrivit unei publicații locale, în intervalul 28 – 30 mai 2021, stațiunea vâlceană Băile Olănești ar trebui să găzduiască o primă întrunire a grupului de motociclişti proprietari de Honda Goldwing (Honda Goldwing Romania).

Dacă nu se anulează evenimentul din cauza ploii abundente, ceea ce ar fi mare păcat, programul ar debuta sâmbătă, 29 mai, în jurul orei 18.00, cu o paradă cu plecare de la Olăneşti pe ruta Râmnicu Vâlcea – retur. Pentru buna desfășurare a paradei, organizatorii au apelat la sprijinul Poliției Rutiere, Jandarmeriei şi Primăriilor din localitățile prin care este traseul.

În Vâlcea nu sunt foarte mulți posesori de GoldWing, dar cu siguranță, sunt interesați măcar de desfășurarea unui astfel de inedit eveniment. Au confirmat prezența peste 50 de motocicliști din întreaga țară, inclusiv din Republica Moldova.

Ne-am interesat și am aflat că, motocicliștii se mobilizează de câteva săptămâni pe pagina lor, Honda Goldwing România, grup destinat numai posesorilor. ȘI-au pregătit frumoasele motoare, le-au lustruit, le-au primenit, și-au făcut bagajele și unii deja au pornit-o la drum, cu speranța că, măcar, dacă nu va fi soare, să nu plouă.

Participanții ar fi din București, Timișoara, Târgu Mureș, Copșa Mică, Galați, Onești, Sântion – Bihor, Iași, Buzău, Bistrița, dar și din alte țări, precum Italia, Bulgaria, Moldova, Belgia.

Am remarcat, printre cei înscriși, prezența a doi vâlceni, Iulică Cârstea, din Drăgășani și Dan Dragomir, din Râmnicu Vâlcea.

Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *