#LetsMEAT@theFestival

435 0

Dincolo de măști, împărtășim aceleași emoții, același dor de scenă și de zâmbete! Aniversăm  30 de ani DIANA  cu o explozie de ritmuri vibrante și momente de neuitat. Un fusion excelent de muzică live, entertainment și oameni frumoși!

#LetsMEAT@theFestival, între 9 și 11 Iulie – Strada Valea Satului 245500 Brezoi, în Summer Camp Brezoi, pentru un  maraton muzical grandios:

VINERI, 9 Iulie SÂMBĂTĂ, 10 Iulie

 

DUMINICĂ, 11 iulie

 

Mash Up Band Lupii lui Calancea

 

Fără Zahăr

 

Antract

 

Zdob și Zdub

 

Bosquito

 

Taxi

 

  White Mahala

 

 

            Biletele și abonamentele sunt disponibile la: https://www.iabilet.ro/bilete-let-s-meat-festival-63847 și pot fi achiziționate la doar 30% din preț, cu câteva click-uri:

1.Like paginii de Facebook @DIANAAbatorsiFabricadeMezeluri și share evenimentului #letsMEAT@theFestival;

2.Follow contului de Instagram @dianaabatorsifabricademezeluri;

3.Trimiți printscreen cu dovada în mesaj privat pe oricare dintre conturile de mai sus;

  1. Opțional, distribui postarea de eveniment în Story, cu tag.

În maximum 12 ore primești codul unic cu care poti achiziționa abonamentul pentru toate cele 3 zile de festival cu 100 de lei și biletele pentru o zi cu 50 de lei.

Evenimentul este organizat de DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri și Aby Stage Events în parteneriat cu Primăria orașului Brezoi, cu sprijinul Asociației MENTOR ROCK.

Accesul publicului va fi condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.

Articole asemănătoare

OPTIblu

Postat de - 8 februarie, 2023 0
FacebookTwitterLocație: Shopping City Râmnicu Vâlcea – Str. Ferdinand. Nr. 38. Vâlcea Telefon: 0737 800 508 E-mail: valcea.shoppingcity@optiblu.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *