Morrison Pub – trupa vâlceană Cross The Line repornește industria live a muzicii rock

736 0

O veste nu bună, ci foarte bună pentru iubitorii muzicii rock: sâmbătă la 19:00, la Morrison Pub, Trupa

rock Cross The Line, din Râmnicu Vâlcea va susține concertul “ Tu mă vei salva!”.

Membrii trupei: Danotte (Gabriel Daniel Belgun)– chitară bass; Alina Bărbuț – voce; George Bărbuț- claviatură; Daniel Trușcă – voce; Florin Stănescu (Flo) – chitară solo; Florin Chitucea – tobe.
Este primul concert live de după lunga perioadă de restricții, iar prietenii și fanii au așteptat cu sufletul la gură acest eveniment, pentru a fi împreună, pentru a se bucura de muzica și atmosfera incendiare, ca în vremurile bune.

Invitația organizatorilor sună astfel: “După mai bine de un an de zile, revenim la concertele de casă ale Morrison Hotel Pub, deschiderea facand-o prietenii nostrii de la Cross The Line. Intrarea se va face pe baza de rezervare, va fi 20 de lei de persoană și se va face în limita capacității numărului de persoane admis la acea dată.”

 

IMPORTANT!

Toți cei ce doresc să vină la concert vor trebui să respecte regulile impuse de pandemie.  Accesul se va face exclusiv pentru persoanele vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore, sau care prezintă un TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului), lucruri de elementar bun simț.

  • Te rugăm să AI LA TINE DOVADA scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testelor) la intrare și să o arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui persoane care nu prezintă aceste documente . Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert.
  • Te rugăm să ajungi din timp, pentru a verifica cat mai rapid documentele.
  • Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
  • Am limitat pe cât posibil numărul de locuri în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vor fi mai putine locuri decat ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să putem găzdui în siguranță.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui test RT-PCR sau test rapid Antigen. Pentru cei sub 12 ani, recomandăm și încurajăm realizarea unui test, dar având în vedere că în reglementările actuale nu este specificat nicăieri că cei mici trebuiesc testați, nu putem obliga părinții să facă acest lucru. În schimb, dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască atunci cand se deplaseaza de la masa.
  • Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live.

Evenimentul este organizat de Morrison HOTEL PUB.

Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *