Sasha Lopez, Andre Rizo, Manuel Riva, Adrian Eftimie, printre cei care vor mixa la DEEP Forest Fest

594 0

Iubitorii muzicii electronice de club (dance electronic) au un motiv de mare bucurie, odată cu anunțarea noii ediții live a DEEP FOREST Fest. The show must go on!

Acesta se va desfășura, ca și ediția trecută, pe platoul Fețeni, în zilele de 30,31 iulie și 1 august.

Muzica electronică oferă varietăți infinite de exprimare. Muzica de profil este adeseori utilizată la saloane auto, aero sau mari festivaluri de modă, ori, drept coloană sonoră la producții hollywoodiene de top.

Deci, cei ce sunt sătui până în gât de muzica infinit – repetitivă de radio și de toate produsele de serie și, evident, nu suportă manelele, au la dispoziție trei seri pentru a se lăsa pătrunși de vibe-urile electrizante și a se bucura de fantasticele jocuri de lumini specifice oricărui festival de gen. Iată, Râmnicul se alătură din nou marilor evenimente de profil din țară, bucurându-i pe cei ce nu își pot permite să meargă la Untold, Neversea sau Electric Castle, ori, adăugând încă un asemenea eveniment în agendă.
Organizatorii au anunțat deja primii DJ-i.  Vor mixa la platane: Adrian Eftimie, ALBWHO, Andre Rizo, Andrew Dum, Manuel Riva, Moonsound, Optick, Pascal Junior, Sllash ^Doppe, Adrien, AFGO; Rosario Internullo, Sacha Lopez, The Gang și alții. Numărul biletelor este limitat, iar accesul se va face numai pe baza normelor în vigoare privind pandemia.
Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *