Joi, ”Vâlcea e în EuROpa. EUropa e la Vâlcea. EUROPE DIRECT!”

317 0

Joia aceasta, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea se va derula evenimentul ”Vâlcea e în EuROpa. EUropa e la Vâlcea. EUROPE DIRECT!”, organizat de Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea.

Potrivit organizatorilor, o nouă generație de peste 420 de centre EUROPE DIRECT și-a început activitatea în întreaga Uniune Europeană. Cu un mandat care va dura până la sfârșitul anului 2025, centrele vor aduce UE, politicile și valorile acesteia în toate colțurile Europei, stabilind o legătură importantă între instituțiile UE și cetățeni.

“Suntem onorați să facem parte din Rețeaua de Centre EUROPE DIRECT România! Este o performanță a județului Vâlcea, a Bibliotecii Județene ”Antim Ivireanul”, a vâlcenilor mai informați și a Consiliului Județean Vâlcea care a continuat ”tradiția” de a sprijini, în continuare, existența Centrului prin cofinanțarea proiectului.”

Pentru a marca acest moment important din viața comunității vâlcene și mai ales al Bibliotecii, cei interesaţi sunt invitaţi la un eveniment de promovare al Centrului EUROPE DIRECT Vâlcea, aflat la un nou mandat – 2021 – 2025

Evenimentul va fi moderat de jurnalistul Ovidiu Nahoi, redactor-șef RIF

Pentru cine se întreabă care este rolul acestui centru, mandatul EUROPE DIRECT Vâlcea este de a asigura informarea obiectivă și oportună cu privire la chestiunile europene, a interacționa cu cetățenii referitor la starea și viitorul Uniunii Europene, de a implica publicul în evenimente de informare, comunicare, dialoguri offline și online. De asemenea, CED promovează cetățenia europeană activă în școli. EUROPE DIRECT Vâlcea este finanțat de Comisia Europeană și Consiliul Județean Vâlcea.

K.R.

Articole asemănătoare

Hans Christian Andersen

Postat de - 2 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterScriitorul danez Hans Christian Andersen, unul dintre cei mai îndrăgiţi autori de cărţi pentru copii, a rămas în literatura universală…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *