Toate cele 405 unități de învățământ din județ vor funcționa conform scenariului 1, în perioada 14 – 18 iunie

216 0

În urma Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 39 din 11.06.2021, privind actualizarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din Județul Vâlcea în condiții de siguranță epidemiologică, toate cele 405 unități de învățământ din județ vor funcționa conform scenariului 1, în perioada 14 – 18 iunie.

 Scenariul 1 presupune participarea fizică a tuturor preșcolarilor și elevilor pentru unitățile de învățământ situate în localitățile în care incidența cazurilor, în ultimele 14 zile, este mai mică de 1 la 1000 de locuitori.

Scenariile, actualizate conform datelor publicate joi, 10 iunie 2021 de către DSP Vâlcea privind incidența cumulată a cazurilor de Covid 19, au fost aprobate în consiliile de administrație ale unităților de învățământ, în Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean și avizate de către Direcția de Sănătate Publică Vâlcea.

Îi îndemnăm pe colegii noștri profesori, pe elevi și pe părinți să fie prudenți și să respecte toate regulile sanitare impuse de situația epidemiologică actuală, având în vedere faptul că de acest lucru depinde menținerea tuturor la școală și desfășurarea cursurilor în condiții de siguranță!

Totodată, amintim că vaccinarea voluntară este important pentru diminuarea efectelor pandemiei de Covid-19 și pentru întoarcerea, cât mai rapidă, la normalitate!

 

Data de referință pentru aceste informații este 10 iunie 2021.

Biroul de informare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *