Deputatul Eugen Neață crede că Vâlcea poate fi foarte ofertantă pentru femeile de afaceri

393 0

Deputatul social – democrat Eugen Neață  a participat recent online la Conferința Organizației Femeilor Antreprenor din  UGIR  (Uniunea Generală a Industriașilor din România), unde a purtat o serie de discuții cu câteva doamne și domnișoare ce conduc afaceri. Acesta a intuit șansa ca femeile de succes să privească și către județul nostru cu interes, pentru că Vâlcea posedă un potențial, cel puțin turistic, de neegalat.  Neață a lansat, astfel, în virtual, un mesaj către acestea:

Mult succes femeilor care conduc afaceri în România!

Am participat on-line la Conferința Organizației Femeilor Antreprenor din  UGIR, care s-a desfășurat la Tulcea. Mă onorează invitația organizatorilor de a adresa câteva cuvinte participanților la acest important eveniment economic și social. Am transmis aprecierile și admirația mea pentru doamnele care conduc afaceri în România. Totodată, am ținut să le invit să investească în județul Vâlcea, aici unde turismul este atât de divers și de ofertant pentru investitori și pentru turiști deopotrivă.

Eu cred că noi, politicienii, nu trebuie să pierdem niciun prilej pentru a-i îndemna pe oamenii de afaceri să contribuie cu și mai mult curaj la dezvoltarea economiei românești, în general, și a economiei din regiunea care ne-a propulsat în politică, în particular.

 Mult succes doamnelor din Organizația Femeilor Antreprenor din  UGIR!

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *