Project IVI aduce IT-ul la Vâlcea!

2130 0

În acest an, Asociația Project IVI deschide o serie de cursuri gratuite axate pe domeniul IT, aici, în Râmnicu Vâlcea. Acestea vor fi urmate de oportunitatea de angajare la firme partenere, prin contract de lucru la distanță.

Cursurile sunt adresate tinerilor aflați în an terminal la liceu, dar și persoanelor care vor să se recalifice profesional.

Prima ediție de cursuri se va axa predominant pe rețele de calculatoare. Cursul va fi ținut de Cătălin Vasile. Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare – UPB, acesta a mai predat, atât în mediul privat, cât și în mediul universitar, la stat.

„În cadrul cursurilor particulare ținute am avut parte de o diversitate mare de oameni. Am avut oameni de la facultăți de profil, dar și persoane de la Facultatea de Litere sau chiar muncitori necalificați din construcții. Toate aceste persoane au fost capabile să-și termine cursurile și să devină persoane experimentate pe aceste subiecte. Totul depinde de tine. Este vorba despre muncă și nu despre un dar de la natură.” ne-a povestit Catalin.

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina lor  www.ProjectIVI.ro

Curierul de Râmnic

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *