Credința unește oameni de pretutindeni!

1121 0

În 2021, Martorii lui Iehova țin congrese în 240 de țări și teritorii, în peste 500 de limbi
Pentru al doilea an consecutiv, din respect pentru viață și sănătate, Martorii lui Iehova au anulat peste 6 000 de congrese ce ar fi trebuit să se desfășoare în diverse incinte din 240 de țări și teritorii de pe întregul pământ. Și în 2021, ei își vor ține congresele la fel ca anul trecut, on-line, în peste 500 de limbi.

În 2020, din cauza pandemiei, congresele Martorilor lui Iehova s-au ținut pe tot globul, inclusiv în România, online. A fost pentru prima dată în ultimii câțiva ani, când Martorii din zona Râmnicu Vâlcea și alte localități sau întrunit virtual, și nu într-o sală de conferințe precum Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea.

Tema congresului regional al Martorilor lui Iehova din acest an este „Puternici datorită credinței” În România, programul congresului se va putea urmări și în cele patru limbi majore vorbite aici: română, maghiară, rromani și limbajul semnelor românesc. Întrucât riscul îmbolnăvirilor este în continuare ridicat, congresul va putea fi descărcat sau urmărit doar on-line. Se preconizează o asistență de aproximativ 45 000 de persoane în România. Timp de șase weekenduri din lunile iulie și august, publicul larg este invitat să li se alăture Martorilor cu această ocazie istorică.

Suferința emoțională și însingurarea sunt sentimente dureroase pe care pandemia de COVID-19 le-a adâncit în inima tuturor. Din acest motiv, astfel de evenimente îi ajută pe oameni să se simtă mai puțin singuri, fiind alături de semenii lor care le înțeleg cu adevărat durerea sufletească. Domnul Ionuț Moraru, purtătorul de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România, a declarat următoarele: „Credința ia dat putere comunității noastre să facă față pandemiei. Tot credința ne va uni în continuare, chiar dacă deocamdată doar virtual. Zeci de mii de oameni vor urmări în România un program spiritual cu un mesaj puternic, înălțător”.

Pentru domnul Sergiu Desrobitu, în vârstă de 39 de ani, care locuiește în Râmnicu Vâlcea, congresul va fi un eveniment deosebit. El a spus: „Congresele sunt ocazii excelente pentru a-mi reînsufleți spiritualitatea. Ideile prezentate la congrese mă ajută să fac îmbunătățiri în personalitate, să fiu un creștin mai bun și să îmi păstrez o atitudine pozitivă în fața situațiilor stresante ce pot apărea în viața de zi cu zi”. Soția sa, Cristina, care are 38 de ani, a adăugat: „Aștept congresele cu entuziasm deoarece sunt convinsă că voi afla informații noi și interesante, care mă vor ajuta să mă apropii de Dumnezeu și să-l cunosc mai bine. Fiecare congres mă îndeamnă să-mi fac o autoanaliză în urma căreia pot face îmbunătățiri în unele aspecte ale vieții”.

Cei care doresc să vadă programul pot accesa jw.org sau diferite platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit și accesibil tuturor. Mai jos sunt prezentate detalii privind datele când programul va fi postat online.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa din subsolul paginii.

Sesiunea Data postării pe JW.ORG Datele la care Martorii lui Iehova de pe întregul pământ vor urmări programul împreună, on-line
Vineri dimineață 28 iunie 3, 4 iulie
Vineri după-amiază 5 iulie 10, 11 iulie
Sâmbătă dimineață 19 iulie 24, 25 iulie
Sâmbătă după-amiază 26 iulie 7, 8 august
Duminică dimineață 9 august 14, 15 august
Duminică după-amiază 16 august 21, 22 august

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *