Protocol de colaborare pentru realizarea unei toalete în parcul central din Govora

607 0

“Consecvent dorinței de a sprijini și de a contribui la dezvoltarea edilitară a orașului, împreună cu câțiva tineri inimoși și cu ajutorul unor firme am reușit să încheiem un protocol de colaborare care are ca obiect de activitate proiectarea și construcția unui grup sanitar cu acces public în parcul central al orașului. Foarte important de precizat este faptul că pentru atingerea obiectivelor, toți partenerii implicați vor desfășura activitățile necesare fără remunerarea eforturilor (pro bono)!!!” – spune primarul loalității Băile Govora, Mihai Mateescu.

Partenerii Primăriei Orașului Băile Govora, implicați în acest mic proiect despre care vorbește edilul șef , sunt: SC 3 ad PUNCT SRL, SC PIPING DESIGN DIVISION SRL, SC PROVICAD SRL, SC PROIECTARE TOPELECTRIC SRL și arhitecții Ștefania Hîrleață și Radu Tîrcă.

Prin eforturi susținute s-a reușit aducerea de utilități (apă, canalizare, curent electric), în zona unde se va construi grupul sanitar și au fost întreprinse toate demersurile necesare pentru obținerea avizelor și acordurilor aferente, ținând cont de faptul că structura cu funcțiune de grup sanitar se va construi într-o zonă protejată, respectiv parcul central.

Pentru degrevarea bugetului local, prin eforturile personale ale edilului, au fost efectuate micile reparații inerente la Centrul Cultural ”Virginia Andreescu-Haret”, astfel încât activitățile de proiecție de filme și întâlnirile din cadrul evenimentului ”Zilele Arhitecturii Balneare la Băile Govora” să se poată desfășura în bune condiții.

“Profit de această ocazie și reiterez invitația către dumneavoastră de a participa la un eveniment de excepție care se derulează în această săptămână în stațiune și anume ”Zilele Arhitecturii Balneare la Băile Govora”.  Programul detaliat al evenimentului poate fi consultat aici: https://govora.studio“.

Accesul la evenimente este liber și deschis tuturor.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *