Muereasca oferă condițiile optime pentru a te muta într-o oază de verdeață și liniște

699 0

În perioada premergătoare Paștelui, la Muereasca, primarul Ion Ungureanu a continuat, ca un bun gospodar ce este, proiectele importante și ambițioase pentru localitate. Drumul județean ce asigură accesul către Athosul românesc – Mănăstirea Frăsinei, a fost supus reabilitării, prin intervenția Regiei Autonome Județene Drumuri și Poduri Vâlcea, instituție subordonată Consiliului Județean.

S-a lucrat din plin la drumul județean, astfel încât a fost turnat asfalt pe mai multe porțiuni, fiind vorba de mai mulți kilometri. Lucrările continuă și în prezent.

Primăria derulează, însă, și altfel de proiecte indispensabile pentru modernizarea localității și creșterea calității vieții localnicilor. Reparațiile la școli și grădinițe sunt la ordinea zilei.

Localitatea dispune de utilităţile necesare, mai ales că lucrările de racordare la rețeaua de apă potabilă sunt în curs de extindere. Și, ca urmare a acestor beneficii, au început să apară și investitorii interesați de turism, care au început să construiască în zonă, mai ales, pentru că Muereasca se află într-un cadru natural deosebit de frumos. Este înconjurată de dealurile verzi și aerul este curat, iar bârâitul de motoare și vacarmul citadin rămân doar amintire.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *