Senator Claudia Banu, despre necesitatea unui drum expres în județ

503 0

Putem salva zeci de vieți omenești

 

Senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu este , ca și noi toți, îngrozită de lanțul de evenimente nedorite, unele chiar tragice, ce se succed cu o frecvență cumplită pe valea Oltului, Valea Plângerii, uneori, Valea Morții, dar și pe Dealul Negru, un traseu al suspinelor, o probă crâncenă pentru șoferii ce tranzitează Vâlcea.
Aceasta ia, la rândul său,a titudine față de situație și trage un semnal de alarmă privind nevesitatea de a se urgenta realizarea autostrăzii Pitești – Sibiu, care să preia măcar traficul greu.

În ultimele luni, pe Valea Oltului și pe Dealul Negru s-au întâmplat numeroase accidente cu urmări deosebit de grave. Este mai mult decât evident că, Valea Oltului este supraaglomerată și că, autostrada Pitești – Sibiu trebuie realizată cât mai repede.

În același timp, după cum a anticipat încă din anul 2015, deputatul Cristian Buican, trebuie ca Râmnicu Vâlcea să se racordeze la această autostradă, printr-un drum expres.

Mă alătur demersurilor lui și consecvenței în a susține construirea acestui drum de mare viteză.

Salut totodată promisiunea Guvernului României de a se apleca cu prioritate asupra acestui proiect atât de important pentru siguranța noastră, a tuturor.

K.R.

 

Articole asemănătoare

Ziua comunei Malaia.

Postat de - 9 septembrie, 2022 0
FacebookTwitter Comuna Malaia are una dintre cele mai mari suprafețe dintre localitățile vâlcene. Aproape 400 de kilometri pătrați! Cu toate…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *