Senator Claudia Banu, despre necesitatea unui drum expres în județ

751 0

Putem salva zeci de vieți omenești

 

Senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu este , ca și noi toți, îngrozită de lanțul de evenimente nedorite, unele chiar tragice, ce se succed cu o frecvență cumplită pe valea Oltului, Valea Plângerii, uneori, Valea Morții, dar și pe Dealul Negru, un traseu al suspinelor, o probă crâncenă pentru șoferii ce tranzitează Vâlcea.
Aceasta ia, la rândul său,a titudine față de situație și trage un semnal de alarmă privind nevesitatea de a se urgenta realizarea autostrăzii Pitești – Sibiu, care să preia măcar traficul greu.

În ultimele luni, pe Valea Oltului și pe Dealul Negru s-au întâmplat numeroase accidente cu urmări deosebit de grave. Este mai mult decât evident că, Valea Oltului este supraaglomerată și că, autostrada Pitești – Sibiu trebuie realizată cât mai repede.

În același timp, după cum a anticipat încă din anul 2015, deputatul Cristian Buican, trebuie ca Râmnicu Vâlcea să se racordeze la această autostradă, printr-un drum expres.

Mă alătur demersurilor lui și consecvenței în a susține construirea acestui drum de mare viteză.

Salut totodată promisiunea Guvernului României de a se apleca cu prioritate asupra acestui proiect atât de important pentru siguranța noastră, a tuturor.

K.R.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *