Beth Hart, un sejur în Brezoiul Lumii, împărțit între muncă și relaxare

808 0

Beth Hart este cât se poate de autentică. Într-o industrie muzicală plină de producție stridentă și de shooting-uri photoshopate, ea este un artist care joacă cu cărțile pe față, care are curajul de a-și împărtăși cele mai întunecate secrete și te invită să i te alături, pentru plimbări muzicale pline de trăiri intense și sentimente. „Am parcurs un drum lung pentru  vindecarea sufletului meu și mă simt confortabil chiar și cu spaimele, ciudățeniile și lucrurile de care îmi este rușine – precum și toate lucrurile care mă fac să mă simt bine” – spune artista, care mai are de susținut două concerte la Brezoi, pe  20 și pe 22 august. Don’t be shy, ne invită ea.

Ce a mai făcut Beth între timp?

Păi, s-a plimbat prin județul care a adoptat-o timp de aproape trei săptămâni, în una din vizite poposind la Ocnița, la Ștrandul Alb – Albastru, unde s-a bucurat de binefacerile apei sărate, alături de prietenii cu care este în România.

De obicei,  muncește. Repetiție după repetiție, cu trudă și dăruire, până aproape de epuizare. O face, însă, cu bucurie și cu încrederea că și următorul concert va fi un succes, iar oamenii vor pleca extaziați.

La una din repetiții a fost vizitată de primarul Robert Schell, care i-a dăruit un tablou ce o înfățișează, pictat de artista localnică Angela Tomaselli. Darul a bucurat-o nespus pe americancă.

La o altă repetiție, a primit vizita președintelui Consiliului Județean, Constantin Rădulescu.

Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *