Acţiune nocturnă de succes a poliţiştilor locali: au găsit proprietarul unei borsete aruncate pe stradă şi i-au prins pe hoţii acesteia în timp ce foloseau cardurile furate

36 0

În data de 24 august 2021, ora 22.10, în timpul efectuării serviciului de patrulare, un echipaj format din trei poliţişti locali din cadrul Serviciului Ordine Publică a fost solicitat să se deplaseze pe str. Henri Coandă unde un cetăţean găsise o borsetă bărbătească ce conţinea documente şi obiecte personale. După identificarea proprietarului borsetei pe baza actului de identitate găsit înăuntru, poliţiştii locali s-au deplasat la locuinţa acestuia pentru a-i preda bunurile găsite. Din primele declaraţii, a rezultat că acesta nu ştia în ce împrejurări i-a dispărut borseta, dar a precizat că ar mai fi avut în ea suma de 500 de lei, precum şi mai multe carduri bancare, ale căror aplicaţii de pe telefonul mobil l-ar fi anunţat deja că s-au făcut plăţi de pe ele.

La propunerea poliţiştilor locali, persoana păgubită a fost condusă cu autospeciala la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea pentru a reclama dispariţia banilor şi a cardurilor din borsetă. În timpul deplasării, aceasta a primit din nou mesaje pe mobil că s-ar fi făcut plăţi de pe cardurile dispărute. S-a verificat unitatea în care se făceau plăţile, iar poliţiştii locali au luat decizia de a se deplasa către locaţia respectivă, unde au fost observate trei persoane suspecte. La vederea echipajului de Poliţie Locală, unul din cei trei suspecţi a reuşit să fugă, dar ceilalţi doi au fost reţinuţi, identificaţi şi, ulterior, predaţi Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor; în cursul nopţii următoare, şi cel de-al treilea suspect de furt a fost depistat şi a ajuns în custodia Poliţiei.

În timpul verificărilor, s-a stabilit că borseta fusese furată din locuinţa păgubitului într-un moment în care acesta lăsase uşa de la intrare descuiată.

 

Biroul de Presă

 

Articole asemănătoare

Necrolog

Postat de - 18 iunie, 2021 0
FacebookTwitterPetre Veţeleanu, un PREOT plin de harul Domnului şi un OM cu o statură morală impresionantă, a plecat dintre noi…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *