Măi, „antivaxxerilor”! Mai presus de toate, aveți acum, LIBERTATEA DE A  REFUZA să vă vaccinați! Nu e destul? 

501 0

„Ne închid ăștia, ne iau libertatea, huoooo, ‘r-ati ai dreak’ de nenorociți!” , urlă adepții antivaccinismului.

Cine, ce libertate vă ia, fraților???

Aia de a avea sute de morti pe zi și saloanele ATI pline, sau aia de a ocupa voi spitalele, pentru ca alți bolnavi să moară în chinuri, acasă, ori in vreun salon, uitați de lume și fără a avea sansa de a ne lua rămas bun de la ei?

Ce mari libertăți vă fură ăștia, mă, „nevaxxinatilor”? Aia de a vă freca  unul de altul, sau  de a asculta manele, la nunți?

Voi vă văitați de libertate, dar înainte de ’89, câtă libertate aveam?

Aia de a fi încarcerați intre granițe? Aia de a sta la cozi kilometrice la alimente? Aia de a avea 2 programe tv pe zi, alb negru, numai cu osanale? Aia de a nu avea voie să faci avorturi? Sau poate aia de a injura comunismul și dictatorul pe internet, ori in gura mare, pe strad, ca să fii azvârlit în închisoare sau împușcat? Ce libertate, mă? Aia de care se bucurau deținuții politici în ocnă sau la Canal? Aia de a fi îngropat în malurile Dunării când încercai să scapi din iadul comunist???

Aveați inainte internet, televiziuni, telefoane și lucruri străine, mă, uitucilor? Vă debitați inepțiile pe la televiziuni? Aveati voie mai mulți de 3, în grup, pe stradă, in decembrie ’89, mă, amnezicilor? Aia era libertate?
Mai presus de toate, aveți acum, LIBERTATEA DE A  REFUZA să vă vaccinați! Nu e destul?

Voi nici nu realizați câtă libertate avem acum și faceți ceva pe ea!  Toată omenirea scapă de restricții și voi vă văitați că faceți ce vreți cu corpul și cu viețile voastre. Dar cu viețile NOASTRE , ce aveți? De ce condamnați Țara asta la boală și la moarte?

Vaccinati-vă, să ieșim odată din Evul Mediu în care ne-ați aruncat! Și… rușine vouă!

Breaking News: Tinerii, acum o lună, refractari la vaccin, care „făceau ce voiau cu corpul lor”, cer,cu discreție sfatul celor vaccinați deja. ” Tu te-ai vaccinat? Cum e? Doare? ȚI-a fost rău? ”
Așadar, încă mai avem șanse să ne revenim.

Sfântul Morcov, deh…
K>R

Articole asemănătoare

Ajunul Bobotezei

Postat de - 5 ianuarie, 2022 0
FacebookTwitterCredincioşii ortodocşi, catolici şi greco-catolici sărbătoresc, joi, Boboteaza, care marchează ultima zi din ciclul sărbătorilor de iarnă, dedicată purificării mediului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *