Călimăneștenii sunt invitați să facă cereri pentru ajutoarele de încălzire

852 0

Primăria orașului Călimănești amintește localnicilor îndreptățiți să ridice ajutoare pentru încălzirea locuinței pe timp de iarnă. Iată  lista cu actele necesare pentru a intra în posesia sumelor de care au nevoie.

Acte necesare pentru depunerea dosarului de ajutor pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece noiembrie 2021 – martie 2022:

– C.I/B.I pentru membrii familiei peste 14 ani (copie);  certificat naştere pentru copiii sub 14 ani (copie); certificat căsătorie/deces, hotărâre judecătorească divorţ, etc. (copie);  contract închiriere / comodat / moștenitor / vânzare-cumpărare cu uzufruct (copie);  carte identitate autoturism/motocicletă (copie); certificat de atestare fiscală privind bunurile mobile şi imobile pentru toţi membrii familiei peste 18 ani (compartiment taxe şi impozite); adeverinţă rol agricol pentru toţi membrii familiei peste 18 ani (birou rol agricol);  deverinţă salariat cu venitul net realizat, cupon pensie/şomaj, indemnizaţie,  alocaţie de plasament; copie după ultima factură de energie electrică (pentru cei care se încălzesc cu energie electrică); copie după ultima factură de gaze naturale (pentru cei care se încălzesc cu gaze naturale);  dosar cu sină.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței pentru sezonul rece se acordă familiei care obține un venit mediu net lunar de până la 1386 lei/persoană și 2053 lei în cazul persoanei  singure

Formularele necesare completării dosarului de acordare a ajutorului de încălzire vor fi puse la dispoziţia familiilor/persoanelor prin intermediul Compartimentului Asistenţă Socială.

Ajutorul se acordă începând cu data de 01 noiembrie 2021, dacă documentele sunt depuse până la data de 20 a lunii noiembrie 2021.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *