Senatoarea Claudia Banu a participat la evenimentele dedicate Zilei Naționale

343 0

Cu prilejul Zilei Naționale a României, senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu a participat, la Râmnicu Vâlcea, la evenimentele organizate la Prefectură și la Statuia Independenței.

Aceasta a transmis public un mesaj de bun simț, cu trimitere la tot ce are țara aceasta mai frumos și mai bun, totodată, adresând tuturor românilor un gând cald.

“Am participat împreună cu președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, deputatul Laurențiu Cazan, prefectul județului, Sebastian Fîrtat și colegii liberali, la manifestările ce au avut loc la Monumentul Independenței, din Municipiul Râmnicu Vâlcea.

Azi, la ceas aniversar, vă urez să avem încredere în noi, în valorile noastre și în puterea de a face bine, uniți și animați de iubirea pentru țară și neam. Pentru că iubim România pentru tot ce înseamnă ea.

Peisaje de vis, tradiții unice în lume, bucate din cele mai gustoase, oameni ospitalieri, personalități care au scris pagini în istoria lumii prin fapte, cercetări și performanțe. Aceasta este România noastră!

La mulți ani, români!

La mulți ani, România!”

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *