Ajutoare de la guvern pentru familiile morților în urma exploziei de la Băbeni

72 0

Luna trecut[, pe 18 noiembrie, la Uzina Mecanică Băbeni a avut loc o explozie soldat[ cu, patru morți și trei răniți, după ce o mină antipersonal a sărit în aer. De asemenea, două persoane au suferit şoc traumatic și au fost duse la spital alături de cele rănite.

La fabrica de armament sunt și instalații nucleare

Guvernul a aprobatacum, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru sprijinirea familiilor persoanelor decedate în urma exploziei produse la Uzina Mecanică Băbeni S.A. din judeţul Vâlcea. Suma alocată pentru fiecare persoană decedată este de 10.000 de lei, potrivit  ministrului Muncii, Marius Budăi. Banii vor fi înmânați urmașilor celor care au pietit atunci tragic.

„În şedinţa de guvern, Ministerul Muncii a promovat o hotărâre de guvern privind acordarea unor ajutoare de urgenţă, ştim cu toţii că la Vâlcea a avut loc un accident nefericit şi ne dorim să sprijinim familiile aparţinătoare victimelor de acolo. Se acordă prin hotărârea de guvern de astăzi o sumă de 10.000 de lei pentru fiecare persoană decedată, 8.000 de lei pentru fiecare persoană rănită şi 5.000 de lei pentru fiecare persoană aflată în şoc traumatic”, a declarat Marius Budăi, vineri, la Palatul Victoria.

K.R

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *