Dăeștiul a devenit una din localitățile de top ale județului

792 0

Primarul din Dăești, George Popolan are vești bune pentru locuitorii comunei, oameni care își doresc să scape de butelia de la aragaz, cât și de chinul încălzirii cu lemne a locuințelor.

“Anunțăm cu bucurie faptul că se continuă cu profesionalism și responsabilitate, seriozitate și implicare, execuția rețelei de gaze naturale, în localitatea noastră. În ceea ce privește rețeaua de gaze, cu o lungime de 25 de km, se lucrează la înnădirea conductelor, săpăturile pentru a fi îngropate în pământ“, anunță primarul.

Anul acesta, Primăria comunei Dăeşti are în implementare un proiect de 100.000 euro, ce vizează extinderea și modernizarea iluminatului public stradal.
Tot în acest an, instituția a depus nu mai puțin de șapte proiecte de modernizare a unor obiective, cu finanțare la Compania Națională de Investiții.

Au fost modernizate drumuri de interes local, au avut loc lucrări de refacere a drumurilor afectate de calamități, s-au efectuat asfaltări, s-au pus trotuare, cu rigolele aferente, pentru a nu mai exista pericolul inundațiilor. Cei ce au avut drum prin localitate au observat aceste lucruri.

De asemenea, au fost reabilitate  modernizate și dotate cu mobilier de interior sau stradal, o școală, la Sânbotin, baza sportivă, și au fost construite un centru de zi în satul Dăești și un așezământ cultural, în satul Fedeleșoiu.

Apa potabilă intră, de asemenea, în atenția primarului George Popolan. Se are în vedere extinderea, reabilitarea şi modernizarea reţelei din localitate.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *