BOLT vs. taximetria tradițională, la Râmnic

745 0

Era și timpul! Nu că am avea ceva cu taximetria tradițională, unde, bineînțeles, există, ca în orice pădure, arbori sănătoși, buni, dar și uscături, ci pentru că, uneori, ne e silă să mai suportăm metehnele unor șoferi nervoși, care încalcă regulile de circulație, taie fața celorlalți șoferi, ori pun manele în mașină.

Din decembrie, străzile Râmnicului s-au animat de prezența firmei de ride sharing Bolt, care are deja la noi câteva zeci de mașini. Bolt este o aplicație ce poate fi utilizată de pe telefonul mobil.

Cum se procedează?

În primul rând trebuie să descarci aplicația, după care, urmărești acești pași: deschizi aplicația; adaugi destinația; selectezi categoria de mașini; confirmi cererea. Poți face până la trei opriri pe traseul tău într-o singură cursă, ultima fiind destinația călătoriei tale. Poți face mai multe opriri. Poți lăsa bacșiș, poți transporta animalul de companie, poți transmite prietenilor unde ești exact și în cât timp ajungi. Poți recupera obiectele uitate în mașină, poți plăti cash sau cu cardul. Totul e să nu te bată tehnologia. O cursă costă mai puțin decât în taximetria tradițională.

Probabil, de la începutul anului viitor, vom avea și UBER în Râmnic. Gurile bune spun că, în altă categorie, vom avea și DECATHLON.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *