Din suflet, pentru suflete

892 0

Un voluntar implicat, un om cu suflet, dăruit zi de zi cauzei copiilor amărâți din județul nostru, ne-a trimis la redacție o scrisoare plină de suflet și empatie, prin care mulțumește asociației “Copii fără copilărie”, cu care a colaborat mult timp, pentru ca unii din cei mai năpăstuiți copii ai Vâlcii să primească un dar de Sfintele Sărbători, sprijin moral, o vorbă bună și ajutor, în diferite momente ale anului ce tocmai s-a încheiat.

Iată textul acestei scrisori de mulțumire:

“Ne înclinăm până la pămant în fața tuturor celor care v-ati ridicat in picioare pentru Asociatia “Copii fără copilărie” din județul Vâlcea, ați fost în prima linie pentru ei, dând dovadă de curaj, intuiție, adaptându-vă rapid la situațiile extreme cu care ne-am confruntat pe parcursul acestui an.

Prin tot ce ați făcut, ați făcut diferența. Ați  fost în faţa copiilor săraci şi bolnavi, speriați, disperați, aţi dus în spate grija față de ei şi familiile lor.

Ați încheiat anul mai bogați, mai împliniți, mai fericiți prin binele pe care l-aţi făcut celor care au avut nevoie de dumneavoastră!

Ceea ce pentru noi este normal,  pentru fiecare copil fără copilărie din județul Vâlcea, este strigătul de disperare cerând ajutor, primit de la oameni, când au avut cea mai mare nevoie, fie ca au știut sa vă ceară ajutor, sau nu.

Sunteți un exemplu pentru toți!

Felicitări pentru determinarea de care dați dovadă, salvând copiii!

Sărbători fericite și un nou an extraordinar de bun, pentru fiecare copil!

Sonia Iorga, voluntar“

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *