Ziua Îndeplinirii Visurilor

619 0

 13 ianuarie este Ziua Îndeplinirii Visurilor. Dacă ați întârziat să vă îndepliniți visele, aceasta este șansa dumneavoastră de a face lucrurile corecte.

“Posibilitatea de a realiza un vis face viața interesantă.” ,spunea Paulo Coelho. Prin urmare, visele sunt extrem de importante în viața fiecăruia dintre noi.

Această sărbătoare cu origini necunoscute încurajează oamenii să fie proactivi în ceea ce privește realizarea a ceea ce își doresc în viață.

Visele fac parte din viață. Cu toții visăm când dormim, dar majoritatea dintre noi nu ne amintim de ele a doua zi. Indiferent cât de mari sau mici, există unele vise care ne inspiră și ne permit să ne îmbunătățim viața. Aceste vise sunt cele care se sărbătoresc de Ziua Îndeplinirii Visurilor. Visele care ne motivează să facem bine, ne încurajează să ne asumăm mai multe provocări și ne energizează să reușim în viața noastră, profesional și personal.

Cea mai bună modalitate absolută de a sărbători Ziua Îndeplinirii Visurilor este, desigur, să te gândești la un vis pe care îl visezi de ceva vreme și apoi să găsești o modalitate de a-l realiza. Atenție, este posibil să nu fie ușor și împlinirea acestui vis probabil nu se va face peste noapte, dar îți datorezi să faci ceva pentru tine în viața ta, să-ți demonstrezi că poți într-adevăr și că rutina de zi cu zi viața nu te-a învins, scrie timeanddate.com

De asemenea, Ziua Îndeplinirii Visurilor este o zi minunată pentru a-i încuraja pe alții să-și realizeze visele. Uneori, este nevoie doar de o împingere ușoară a altcuiva pentru a te face să ieși și să urmărești ceva. Mulți oameni sunt lipsiți de încredere și au nevoie de altcineva care să creadă în ei, astfel încât să poată crede în ei înșiși. Nu ar fi grozav dacă ai fi persoana care i-ar da unei persoane dragi o împingere care să-i ajute să trăiască cea mai bună viață, urmărind ceea ce își doresc cu adevărat? Sau, dacă dumneavoastră și cineva pe care îl cunoașteți aveți obiective similare, de ce să nu încercați să vă urmăriți împreună visele?

„Dacă nu poți zbura atunci aleargă. Dacă nu poți alerga, mergi. Dacă nu poți merge, atunci târăște-te. Dar orice ar fi, trebuie să mergi înainte.”, spune Martin Luther King, într-unul din citatele sale motivaționale. Cu visele de mână trebuie să ne continuăm drumul pentru a vedea lumina de la capătul tunelului.

Este foarte bine să îți iei timp si spatiu, să te gândești la visul tău. Începe și scrie care sunt lucrurile care îți stau în cale și analizează-le pe fiecare pe rând, ca să vezi dacă ele chiar sunt reale și merită să le lași să te împiedice sa iți îndeplinești un vis, o plăcere.

În această zi, faceți ceva, orice, pentru a vă deplasa în direcția realizării viselor voastre. Sigur, uneori este nevoie de mai mulți pași pentru a le realiza. Așadar, priviți astăzi ca un moment pentru a începe. Cu puțin efort, se vor împlini!

(Sursa: Viața este frumusețe)

Corina Enache

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *