Proiecte, investiții noi în Băbeni

6889 0

Primarul Ştefan Bogdan alături de echipa din administrația oraşului Băbeni a prezentat noile proiecte pentru viitorul apropiat, la începutul acestui an.

Proiectul pentru construirea unei săli de sport  este depus la CNI.  Aceasta se va construi în satul Valea Mare, lângă actualul teren de sport al echipei de fotbal FC Băbeni. Va fi o sală de sport care va avea suprafaţa de joc de 25 x 37 de metri. Este un obiectiv foarte util pentru această categorie, a elevilor care învaţă la şcoala din Valea Mare, unde sunt foarte mulţi copii, şi copii foarte buni.  Copiii au reuşit să aibă rezultate foarte bune la examenele pe care le-au avut , de asemenea toţi dascălii din Băbeni .Ei  merită să aibă o sală de sport.  Sala va beneficia de tribună, vestiare moderne pentru copii şi profesorii de sport. De asemenea, va beneficia şi de un cabinet medical de profil. Teren de sport cu gazon natural există.

Primarul mai are în plan atragerea fondurilor şi pentru construirea unei baze sportive de dimensiuni mai mari.

 

C.C.V.

Articole asemănătoare

Băbeni

Postat de - 13 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterBăbeni este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitatea componentă Băbeni (reședința), și din satele Bonciu, Capu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *