O simplă întrebare

707 0

Contextul politic, social, economic, geo-global, pandemic, este unul fără precedent. Lumea, țara, par guvernate de haos. Scumpirile se țin lanț, pâinea costisitoare ne seacă buzunarele, îmbolnăvirile vin pe bandă rulantă, spitalele sunt pline, facturile vin umflate și de câte 20-30 de ori, locurile de muncă sunt tot mai puține, frigul se extinde, salariile, în orașele mai mici sunt infime spre mizerabile.
Iar în tot acest context, sindicatele instigă la greve și proteste, învrăjbesc lumea și crează tensiuni și mai mari.
Vă întrebăm, domnilor sindicaliști și domnilor care dați curs acțiunilor acestora și care, totuși, nu realizați cât vă răsfață soarta:

  • Chiar este momentul pentru a cere și mai mulți bani, dumneavoastră, care aveți un loc de muncă sigur, plătit cel puțin decent, aveți concedii de minim o lună, zile libere de la stat, prime, beneficii, vouchere, sporuri și alte beneficii?
    Știți că majoritatea celor din mediul privat NU AU NIMIC din toate acestea și nicio șansă de a avea un loc de muncă la fel ca al dumneavoastră? Știți că sunt oameni care duc greul pe umerii lor, chinuindu-se să ofere și altora o pâine, sau care duc acasă lunar foarte puțini bani, pentru care se zbat enorm, fiindcă nu au de ales? Că muncesc 28 de zile lunar, fără plăți suplimentare sau recuperări?

Gândiți-vă și la asta înainte să cereți!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *