Vaccinarea, între adevăr și aberații

525 0

În toată lumea, dar, în special în România, circulă tot felul de minciuni, interpretări răuvoitoare, știri false și tendențioase, ca să nu le zicem, tâmpenii, privind vaccinarea. Nevaccinații se îmbolnăvesc pe capete, iar vaccinații, într-o măsură mult mai mică, cu forme ușoare. Nevaccinații au umplut iar spitalele, riscând să le blocheze și din cauza lor, vaccinații, pentru a avea acces la tratamente de specialitate, trebuie să piardă timp și bani pentru teste PCR. Cu siguranță, va veni vremea în care toți cei vinovați de răspândirea dezinformărilor vor plăti, conform legii.

Iată adevăruri și minciuni despre vaccinare.

ADEVĂRAT

După efectuarea dozei de rapel (booster), reacțiile adverse pot fi similare celor de după schema de vaccinare primară.

Febra, durerile de cap, oboseala și durerea la locul injectării sunt cele mai frecvente efecte secundare. Acestea sunt semne normale că organismul tău construiește mai multă protecție împotriva COVID-19, dar dacă nu ai reacții adverse, și asta e OK.

FALS

Potrivit Platformei Ro Vaccinare, noi bazaconii, cu mii de distribuiri pe rețelele sociale sunt demontate.

Vaccinurile nu provoacă infertilitate pe mai multe generații, nu ucid, nu provoacă avorturi și nu împiedică donarea de sânge. Dr. Robert Malone NU este inventatorul vaccinurilor ARN mesager și este vaccinat cu Moderna.

  1. Dr. Malone este inventatorul vaccinurilor ARNm și spune că nimeni nu ar trebui să le facă: Fals!

Malone este un om de știință care la sfârșitul anilor 1980 a participat la lunga căutare a unui vaccin ARNm, care a ajuns la un rezultat de succes cu vaccinurile Covid-19 de la Moderna și Pfizer-BioNTech. Se auto-recunoaște ca fiind „inventator al vaccinurilor ARNm”, dar mulți oameni de știință de-a lungul mai multor decenii au participat la această cercetare. Acesată prezentarea generală a celor trei decenii de dezvoltare conține 224 de citate ale lucrărilor științifice și zeci de nume.

Malone, a cărui poziție ambiguă în ceea ce privește vaccinurile Covid-19 a alimentat mișcarea anti-vax, de fapt nu ia poziția că nimeni nu ar trebui să se vaccineze. Malone a criticat vaccinarea universală împotriva Covid-19, dar a spus că „o strategie mult mai optimă este vaccinarea doar a celor mai vulnerabili”. Malone însuși este vaccinat împotriva bolii Covid-19.

  1. Toți oamenii vaccinați vor muri după șase luni din cauza sistemului imunitar distrus: Fals
  2. Vaccinurile Covid-19 provoacă „mărirea dependenței de anticorpi (ADE)”: Fals!
  3. Toți cei vaccinați vor face cheaguri de sânge: Fals!
  4. Vaccinurile Covid-19 provoacă sterilitate și avorturi spontane: Fals!
  5. Persoanele vaccinate nu pot dona sânge, plasmă, organe: Fals!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *