”Elefănțelul curios” în premieră la Teatrul Anton Pann spectacol pentru copii, sâmbătă 5 februarie, ora 11.30

473 0

Așa cum aminteam și cu alte ocazii, Teatrul Anton Pann este preocupat şi de atragerea publicului foarte tânăr. De la stagiune la stagiune aduce în atenția celor mici producții noi potrivite vârstei. Prin teatru, copiii sunt cufundați în povești despre personaje fantastice, în decoruri reale. Așa este și povestea ”Elefănțelului curios” spectacol în premieră, programat în această sâmbătă de 5 februarie, de la ora 11.30.

”Elefănțelul curios” după Valentin Dobrescu, este o adaptare după povestea ”Puiul de elefant” scrisă de Rudyard Kipling. Acțiunea se petrece în junglă unde întâlnim fel de fel de animale. Curios din fire, Dodo, micul elefant încearcă să afle de la confrații săi ce mănâncă crocodilul seara. Mânat de această întrebare, elefănțelul nostru, încearcă să afle răspuns de la fiecare animal în parte până când, în sfârșit, ajunge să-l întrebe chiar pe crocodil. Cum se termină povestea și ce lecție va învăța micul elefănțel veți afla doar participând la spectacol.

Regizorul, Florin Iftode, care nu este la prima colaborare cu Teatrul Anton Pann, amintim aici spectacolul ”Mașinuța cu povești”, a construit în așa fel spectacolul de sâmbătă, încât cei mici să interacționeze cu personajele. Este un spectacol cu păpuși, dinamic, un spectacol care se adresează copiilor și nu numai, ținând cont că ei vor fi însoțiți de părinți și de bunici. În acest spectacol, pentru realizarea scenografiei, i se alătură regizorului și Gelu Rîșca, cel care a asigurat scenografia unor spectacole care s-au bucurat de succes pe scena Teatrului Anton Pann, cum ar fi: ”WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi” și premiera recentă -”Singur între lumi”.

Marina Muntean, Viorica Stamate, Cristian Bulagea, Mioara Despina și Felicia Ștefan, sunt cei cinci actori care cu măestrie reușesc să dea viață păpușilor din spectacol, păpuși construite de Viorica Stamate. Cu o muzică adecvată ce poartă semnătura lui Constantin Panaite, cu o scenografie specifică junglei, semnată Gelu Rîșca și sub atenta îndrumare a regizorului Florin Iftode, iese la rampă și acest spectacol pentru copii.

Sâmbătă, 5 februarie, de la ora 11.30, Teatru Anton Pann vă invită la premiera spectacolului pentru copii- ”Elefănțelul curios”.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *