Vinerea asta, Ludovic Orban vine la Vâlcea!

1101 0

Așa cum era de așteptat, la Vâlcea s-a format, rapid, grupul de inițiativă al partidului Forța Dreptei. Vineri, 25 februarie, liderul partidului, domnul Ludovic Orban, se va întâlni, de la ora ora 10, la 11,30, cu membrii grupului de inițiativă și simpatizanții, la Casa Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea. Va fi însoțit de doamna Violeta Alexandru, deputat, foarte bun  ministru al Muncii în cabinetul Orban, de Adrian Oros, senator și ministrul Agriculturii în același cabinet. Vor fi prezenți, de asemenea, domnii Antonel Tănase, deputat Forța Dreptei și Ion Iordache, senator al aceluiași partid. Gazda acestei întâlniri va fi domnul Traian Dobrinescu, liderul grupului de initiativă Forța Dreptei-Vâlcea, alături de alți 15 membri ai grupului.

De la ora 11,30, reprezentanții valoroasei prese din Vâlcea sunt așteptați la conferința de presă a liderilor Forța Dreptei.

Programul va continua în județ, până la ora 16, când va avea loc întâlnirea cu oameni de afaceri și fermieri din județ, care se va desfășura la sediul Camerei de Comert și Industrie a județului Vâlcea.

De la ora 18, domnul Ludovic Orban și delegația care îl insoțeste sunt invitații studenților de la Academia de Jurnalism pentru Copii. Domnul Orban va preda copiilor un curs de demnitate, politică și patriotism, iar studenții sunt pregătiți să îl provoace pe fostul președinte al PNL, Prim Ministru al României și șef al Camerei Deputaților, cu toate tehnicile de comunicare jurnalistică, pe care le-au învățat de la mentorul Academiei. Va fi un spectacol jurnalistic total.

Curierul de Râmnic

 

 

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *