Expozitia „ Mărțisoare de Artă’’ Ediția a XXI – a 22 februarie –  31 martie 2022

649 0

Eveniment organizat de Şcoala Populară de Arte aflat la a XXI –a ediţie

 

  • Invitat de onoare: Doamna Andra Bică, Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, care a înmânat câteva diplome de merit.

La această ediţie au contribuit copii, tineri şi adulţi , cursanţi ai atelierelor de pictură şi ceramică artistică şi tradiţională , respectiv atelierul de olărit la la Horezu.

Mărţişoarele de artă din acest an reprezintă : felicitări, obiecte din ceramică tradiţională dar şi artistică, lucrări de pictură de diferite dimensiuni realizate pe pânză.

În final am avut plăcerea de a-l asculta  pe Tudor Zapciroiu, absolvent al Școlii Populare de Artă, chitară clasică, profesor Corina Stanescu.

Prin această expoziţie a mărţişorului , simbol al primăverii, parte a tradiţiilor noastre , ne-am dorit ca publicul privitor să facă o diferenţă între kitsch şi valoare la achiziţionarea oricărui  produs.

 Expoziţia are loc în holul instituţiei din str. General Magheru , Nr. 6, Mezanin şi este deschisă până în 31 martie 2022.( Sursa: ŞCOALA POPULARĂ DE ARTE ŞI MESERII, RÂMNICU VÂLCEA)

 

Corina Enache

Articole asemănătoare

„Poporul pierdut”

Postat de - 28 iunie, 2021 0
FacebookTwitterUn alt eveniment emoționant  la care am participat cu interes a fost  Expoziția de pictură și obiect „Poporul pierdut”, semnată…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *