Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada  26 februarie – 04 martie 2022

260 0

 INFORMARE DE PRESĂ

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 26 februarie – 04 martie 2022 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Fețeni, Știrbei Vodă, Patriarh Iustinian Marina și bulevardul Tineretului.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Lacului, Copăcelu și Depozitelor.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Râureni, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a igienizat perimetrul Stațiilor de pompare din aria de activitate;
  • s-au continuat lucrările de punere în funcțiune a Stației de pompare de pe strada Livezi;
  • s-au început lucrările de conectare a rețelei de apă PEHD De 630 la rețeaua de distribuție apă potabilă OL PREMO 600 existentă pe strada Depozitelor;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat pe strada Kalamata și Calea lui Traian;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

                       REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Cerna – blocul 23, strada Matei Basarab – blocul 105bis, strada Nicolae Iorga – blocul A26, strada General Magheru – blocul C, strada Rapsodiei – blocul D1/7, strada I.C. Brătianu – blocurile C26, C27, C28, strada Mihai Viteazu – blocurile T1 și 9, Aleea Crinilor – blocul A6, strada Gib Mihăescu – blocul A14, Aleea Bradului – blocul C11, strada Matache Temelie – blocul 74, strada Calea lui Traian, strada Mihai Eminescu – blocul B14, bulevardul Tineretului – blocul B13 și bulevardul Dem Rădulescu.

18 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 18 apometre, dintre care 14 verificate și înlocuite și 4 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 2 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 39 avize de amplasament și 7 avize tehnice.

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *