Noi investiții în comuna Bujoreni

789 0

Comuna Bujoreni este una din localitățile dezvoltate ale județului Vâlcea, situată în arealul metropolitan al Râmnicului și care doar anul trecut a avut o creștere de peste 1 milion de lei, venituri proprii la bugetul local.

O veste pe care primarul George Gîngu  o oferă locuitorilor este rețeaua de gaze.

„Se vor introduce gazele. Avem un proiect comun cu stațiunea Călimănești și recent acesta a fost anunțat eligibil și finanțabil prin PNI Anghel Saligny.  Care înseamnă rețea de gaze în toată comuna. Este o premisă care va aduce infuzie de populație dar mai ales de noi agenți economici în comuna noastră”, a spus edilul din Bujoreni.

De asemenea, o companie olandeză va deschide o unitate modernă de producție în comuna Bujoreni, la intrare, în locul fostei livezi a pepinierei.

„Da, am dat investitorilor autorizația de execuție, este pentru localitate un nou agent economic, bun contributor la bugetul local și câteva sute de locuri de muncă bine plătite. Operează în industria textilă, cu salarii decente și sper să fie prima dintr-o serie de noi mari investiții private care se vor face în comuna noastră. Vreau să precizez că în Bujoreni nu se vor face blocuri. Nu vreau să devenim oraș dormitor ca în alte părți. Suntem deschiși pentru cartiere rezidențiale dar cu case, cu spațiu, aerisite în care să se mute clasa mijlocie și până acum cei care au investit imobiliar au respectat acest criteriu”, declară primarul George Gîngu.

 

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *