Curățenie de Paști, din timp, la Bujoreni

676 0

Pentru că orice lucru făcut din timp este unul bine făcut, gospodarii comunei Bujoreni s-au pus din timp pe treabă. Primarul Gheorghe Gîngu  a apelat, pentru curățenia de primăvară, premergătoare Paștelui,  atât la angajați, cât și la locuitori.

Așadar, s-a dat deja startul, mai ales că iarna s-a dus și temperaturile au început să crească. ”Facem apel la fiecare cetățean din localitate să profite de vremea frumoasă și să se ocupe, atât căt poate fiecare, de  acțiunile de igienizare și ecologizare” a fost îndemnul acestuia către absolut toți oamenii cu simț gospodăresc.

Ca în orice localitate, curățenia include atât domeniul public, cât și zonele din fața gospodăriilor.  Sunt văruiți pomii, bordurile, șanțurile și rigolele destupate, decolmatate și curățate, arborii sunt toaletați, se plantează flori.

În paralel, Primăria Bujoreni va desfășura lucrările edilitare specifice anotimpului. Se și cunoaște. Localitatea are un aer întreținut, aerisit, iar cadrul geografic este deosebit, fiind situat chiar pe DN7, Valea Oltului, între dealuri și Olt. Și, ca o veste bună, se așteaptă finanțările pe programul Anghel Saligny, pentru reabilitarea drumurilor.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *