În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru 16 situaţii de urgenţă

487 0

BULETIN INFORMATIV

 

Echipajele au intervenit la : 1 accident rutier, 3 traumatisme; 11 afecțiuni medicale, precum și la o solicitare de deblocare persoană rămasă blocată în balconul apartamentului situat la etajul 1.

După acordarea primului ajutor calificat, persoanele asistate au fost transportate la cele mai apropiate unităţi medicale pentru îngrijiri suplimentare.

 

 

În această dimineață, la ora 06.45, pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. În momentul declanșării, acesta se afla în trafic, pe DN64, pe raza localității Gușoeni.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă care a lichidat incendiul la scurt timp de la sosirea echipajului la locul intervenției. Din fericire nu a fost nimeni rănit. Până la stingerea flăcărilor, au ars elementele combustibile din zona compartimentului motor și a habitaclului.

Cercetările preliminare, efectuate la fața locului, arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică a mașinii.

 

Totodată, în sprijinul personalului medical și al pacienților, echipajele inspectoratului județean continuă misiunile de îndrumare și de păstrare a unui climat de siguranță pentru beneficiari, astfel că, în perioada amintită, colegii noștri au desfășurat 2 misiuni de verificare/recunoaștere la secția ATI COVID 19 a Spitalului Județean Vâlcea și 2 misiuni decontaminare a mijloacelor  proprii.

 

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *