În sfârșit, Șoșoacă este cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii pandemiei

40 0

Senatoarea Diana Șoșoacă este cercetată penal de procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii pandemiei COVID-19 după ce a blocat activitatea unui centru de vaccinare, potrivit G4Media.ro.

Dosarul a fost declinat de procurorii Parchetului General către parchetul de combatere a infracțiunilor de crimă organizată, au confirmat surse judiciare pentru G4Media.

Parchetul General a deschis dosar penal după ce senatoarea Diana Șoșoacă a blocat, în luna septembrie, accesul într-un centru de vaccinare din județul Iași.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat senatoarea. Ea a transmis live pe Facebook protestul din comuna despre care spunea că e circumscripția ei.

În ziua în care Diana Șoșoacă și câțiva protestatari anti-vaccin au protestat, la centrul respectiv nu s-a vaccinat nimeni.

Duminica trecută, la Suceava a avut loc un protest cu 1000 d epersoane care cereau ca masca de protecție să nu mai fie obligatorie.

Ca să enumerăm toate ocaziile în care senatoarea a instigat, zădărnicit și debitat dezinformări și minciuni ne-ar lua zile întregi. Probabil vor urma și alte capete de acuzare.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *