Au început lucrările la sala de sport din Fedeleșoiu

473 0

Pentru că își dorește o comună modernă și dezvoltată din toate punctele de vedere, primarul comunei Dăești, George Popolan, caută în continuu oportunități de investiții. Unele dintre proiectele sale sunt deja în curs de implementare sau finalizate, altele sunt în faza de licitație, iar altele își așteaptă finanțarea. 

Unul dintre proiectele importante ale edilului șef din acest mandat a luat deja startul. Zilele acestea au început lucrările la Sala de Sport din Fedelesoiu, o sală de sport mult așteptată de elevi, dar și de tinerii din Dăești ce sunt dornici să practice sport.
“Proiectul, finanțat prin CNI (Compania Națională de Investiții – n.r.), presupune construcția unei săli de sport cu 102 locuri în Fedeleșoiu, lângă terenul sintetic din zonă. Sala de de sport va fi una de tip 2, pentru competiții, prevăzută cu o tribună de 102 locuri” – anunță Primăria comunei Dăești.

O altă investiție necesară în comuna Dăești s-a finalizat recent. Este vorba despre lucrările de execuție referitoare la “Extinderea rețelei de alimentare cu energie electrică” în punctul Capul Piscului ( zona Islaz Sînbotin – intrare Fedeleșoiu). De asemenea, în curs de execuție sunt lucrările de extindere a sistemului de iluminat public în satul Sînbotin ( zona Baraj CHE Dăești-DN7 ).

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *