Dăeşti, primul punct în play-off cu echipa care a dominat campionatul. „Vulturii”, peste Tr. Măgurele, ca şi ocazii

153 0

Viitorul Dăeşti a revenit vineri pe teren propriu. La Fedeleşoiu a venit echipa de pe locul 2 din play-off-ul Ligii a III-a, care a dominat, 90%, campionatul: Cetatea Tr. Măgurele. Elevii lui Marius Vlădoi și Costel Gaiță veneau după trei etape grele, în care, chiar dacă au avut evoluții bune, nu au reușit să obțină vreun punct. Acum, au luat unul, dar rezultatul a fost nemeritat. Pentru Dăeşti au fost două puncte pierdute și nu unul câştigat, după aspectul jocului. S-a terminat 0-0.
„Vulturii” au avut ocazii, puteau înclina soarta meciului în favoarea lor. Prima, în minutul 4. La un corner, Rotaru a trimis balonul la colțul scurt, la „bătaie”. Portarul oaspeților s-a opus golului, apoi Stanciu a căzut în careu, gazdele au cerut penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. În general, „centralul” a lăsat jocul liber, bărbătesc. Oaspeții au replicat, au avut o şansă bună să deschidă scorul, însă nu au profitat. Tot în primele minute, Răzvan Dinu a acuzat o lovitură la cap, după un duel cu adversarul la mijlocul terenului. S-a resimțit serios, însă de la centru nu a venit nicio sancțiune disciplinară. În minutul 32, Ricky Rotaru a ratat incredibil. A şutat din careu, mingea a fost respinsă tot la el și din 6 metri, singur, nu a reușit să aducă Dăeștiul în avantaj. Pe final de repriză, Dinu a mai avut o oportunitate de 1-0, după o centrare din stânga, însă nu a prins bine balonul pe şut. În prelungiri, Manole, de la oaspeți, l-a pus la grea încercare pe Denis Vlădoi. Portarul Dăeştiului a păstrat tabela albă.

Partea secundă s-a derulat aproximativ la fel. Dinu, de două ori și Savu, din situații clare, au ratat. Intervențiile portarului oaspete s-au dovedit providențiale pentru Cetatea. În minutul 66, Pîrvulescu a avut o fază de fotografie. A încercat să marcheze din foarfecă. Nu a fost departe de țintă. În minutul 68, teleormănenii au cerut penalty după un duel umăr la umăr. Au primit un galben, pentru simulare. În minutul 73, Dinu și Emanuel Enache au luat decizii proaste în situație bună. Adversarii erau descoperiți în defensivă. Cu 10 minute înainte de final, elevii lui Vali Bădoi au obținut o lovitură liberă la marginea suprafeței de pedeapsă, aproape de linia de poartă. Manole a executat bine, dar Vlădoi a intervenit şi mai bine. Tr. Măgurele a încercat să pună o oarecare presiune pe final, însă fără rezultat. S-a terminat 0-0. Nu neapărat rezultatul, ci impresia lăsată de Dăeşti a fost pozitivă. În runda viitoare, a cincea din play-off, Pîrvulescu și colegii săi au meci la Coloneşti.

 

„Îi felicit pe băieți pentru atitudine! Chiar și-au dorit, un lucru bun este că nu am primit gol, am avut o apărare robustă, dar continuăm să păcătuim la finalizare. În meciuri din acestea trebuie să înscrii dintr-o jumătate de ocazie. Noi am avut mai multe și cred că am pierdut două puncte în acest joc, nu am câștigat unul. Așa a fost și la ei. Acolo, noi am ratat, ei au marcat. Poate dacă aveam și noi tot lotul valid, era altfel situaţia, eram acolo, la bătaie pentru primele două locuri. Plus patru puncte pierdute aiurea cu Călimăneşti. Asta a fost situația. În sezonul de primăvară nu am avut niciodată toți jucătorii disponibili. Acum, pe Vasile l- am protejat, a intrat spre final, Ciprian Vlădoi are probleme cu spatele, Horumbă e incert și e posibil să nu mai poată juca până la finele sezonului, Răcăreanu s-a operat și el și tot aşa. Andu Popolan e refăcut, s-a pregătit bine, aş fi vrut să-i dau câteva minute, dar la intensitatea cu care se juca, am considerat că ar fi expus. Oricum o să intre și el curând. Revine și Bîrziche. Sunt puțin supărat pe juniori. Așteptările sunt mai mari, dar e clar că au nevoie și ei de timp. Concluzionând, obiectivul pentru acest campionat a fost atins, dar ne-am fi dorit mai mult pentru că am arătat potențial. Eu zic că s-au făcut lucruri bune”, a declarat Marius Vlădoi, directorul sportiv de la Dăeşti.

Costel Gaiţă şi Marius Vlădoi s-au bazat, în meciul cu Tr. Măgurele, pe: D. Vlădoi – Ghiţă, Pîrvulescu, Zamfirescu, B. Enache, Stanciu, Ilie, Florescu, Cârciumaru, Dinu, Rotaru. Au mai intrat: E. Enache, Savu, Vasile.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *